Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Narlies Mathilda.
Ik woon in Havelte met mijn partner en 4 kinderen.
Mijn hobby’s zijn lezen, schilderen en muziek luisteren.

Carrière switch

Na 20 jaar kantoor werk o.a administratief medewerkster, financiële medewerkster en sociale dienstverlener werd het voor mij tijd voor iets anders…
Een cursus ontspanningsmassage was het begin… de positieve reacties die ik kreeg na het geven van een massage, gaven mij inspiratie om hier wat mee te doen.

In 2019 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hiermee begon er voor mij een nieuw avontuur. Mijn interesse voor dit vak werd zo groot, dat ik me liet omscholen tot allround massage therapeut. Waarom heb ik voor massage en coaching gekozen? Ik ben geïnteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten, zowel fysiek als geestelijk en kom daarom in mijn praktijk volledig tot mijn recht. Hier heb ik energie, aandacht, tijd, rust en een luisterend oor voor jou.

Tijdens mijn massages en coachsessies vindt je deze bovengenoemde waarden weer terug. Ik werk professioneel, met liefde en passie, waardoor je je beter in balans voelt en je weer als herboren voelt bij het verlaten van mijn praktijk.

Massages en coaching behoren tot de mogelijkheden in Massagepraktijk Havelte. Op dit moment volg ik een opleiding Medische basis kennis en hou ik me meerdere keren per jaar bezig met scholing bij massages en coaching. Zo blijf ik up to date bij de nieuwste massage-, en coachtechnieken.

Kortom, ik bied je alles om beter in je vel te zitten. Hopelijk tot snel.

Narlies

conscious-design-ubeslMfS1lk-unsplash

De laatste blogs

Heb jij last van je rug, nek of schouders? Of wil je lekker ontspannen? Neem dan contact op en boek een massage.

Volg mij op Instagram