Over mij

Massagepraktijk Havelte over mij

Even voorstellen, ik ben Narlies Mathilda en heb in 2019 Massagepraktijk Havelte opgericht. De aanleiding hiervoor is een hele persoonlijke. Ik ben in 2009 bevallen van mijn vierde dochter en zij bleek meervoudig gehandicapt te zijn. Door een zeldzame spierziekte heeft ze regelmatig rugpijn. Ze wilde niet behandeld worden door een fysiotherapeut en ik besloot een massageopleiding te gaan volgen, zodat ik haar zelf kon gaan helpen. En dat was een goede keus, want ik merkte dat mijn massage haar veel ontspanning én verlichting gaf.

Door deze ervaring ben ik nog verder gaan studeren en me gaan verdiepen en specialiseren. Al snel kwam ik erachter dat ik mensen met pijnklachten – zoals jij – wil helpen en ben ik Massagepraktijk Havelte gestart. Het is mijn missie om jou van je pijn af te helpen – of in ieder geval verlichting te brengen – en jou te laten ontspannen. In mijn praktijk zie ik veel mensen met nek-, schouder- en rugklachten, maar ook met hoofdpijnklachten. Stress en een slechte houding zijn één van de grootste boosdoeners.

Online coaching bij stress, ziekte, pijn en rouw

Naast professioneel masseur ben ik ook gediplomeerd coach bij stress, ziekte en rouw. Ervaar je stress? Dan help ik jou de stressoren (oorzaken van stress) aan te pakken. Heb je hier geen invloed op? Dan leer ik jou beter met stress om te gaan. Ben je ziek en heb je pijnklachten? Dan wil ik jou leren omgaan met je ziekte én help ik jou bij pijnklachten. Wanneer je je partner, je ouder, je kind of een andere dierbare hebt verloren, heeft dat veel invloed op je. Ik begeleid je in jouw rouwproces.

Ik weet zelf hoe het is om pijn- en stressklachten te hebben, dus ik kan me goed invoelen in jouw situatie. Bovendien heb ik mezelf afgeholpen van de stress en de pijn. Ik werk oplossingsgericht en lichaamsgericht, dat wil zeggen dat ik jou help stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling én jou help contact te maken met je lichaam en geest. Hierdoor wordt jij je bewust van de signalen die jouw lichaam je geeft en kun je beter aanvoelen wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan rust nemen of het stellen van een grens. Mijn aandacht is positief en gericht op de toekomst. Wil jij met meer energie door het leven? Kies dan voor mijn online coaching en neem contact met me op.

Voel je ‘lichter’ na mijn massage

Jouw wensen staan bij mij op de eerste plaats, daarom bekijken we samen welke massagevorm het beste bij jou past. Hiervoor houd ik een intakegesprek, waarin jij aangeeft waar je last van hebt.

Mijn massages zijn per mens verschillend, omdat bij mij ieder mens uniek is. Door regelmatige scholing en cursussen blijf ik up to date als het gaat om de nieuwste massagetechnieken, het menselijk lichaam en geest. Hierdoor lever ik continu kwaliteit én daar pluk jij de vruchten van.

Jij krijgt tijdens mijn behandeling:

  • persoonlijke aandacht
  • tijd
  • privacy

Onderga mijn professionele massage waardoor je emoties gaat ervaren én loslaten. Het resultaat? Jij gaat je weer ‘lichter’ voelen.

Dit zeggen mijn klanten

Lees hieronder hoe mijn klanten mijn massages ervaren en wat deze hen brengen.