Over mij

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Narlies Mathilda, en ik woon samen met vier kinderen in het mooie Havelte. In mijn praktijk kun je terecht voor allerlei soorten pijn, zowel fysiek (therapeutische massages) als emotioneel (lifecoach).

Mijn weg van pijn naar kracht
Worstel jij dagelijks met onverklaarbare, langdurige pijnklachten? Je bent niet alleen, ik begrijp de zware last die je draagt. Vandaag de dag heb ik het goed voor elkaar; ik heb een succesvolle praktijk en wordt omringd door liefdevolle mensen. Toch is mijn eigen leven verre van een sprookje geweest.

Ik kom uit een gezin waar mijn alleenstaande moeder voor zes kinderen moest zorgen. Als jong meisje werd ik gepest op school, had ik een minderwaardigheidscomplex en was erg onzeker. Dit zorgde voor veel stress, wat zich uitte in een hevige migraine, waar ik jarenlang last van had. Het leek erop alsof ik achtervolgd werd door allerlei narigheid en obstakels; zo kreeg ik te maken met boulimia, narcistische partners, het verlies van een kind en een meervoudig gehandicapte dochter. Ik heb het op die momenten erg zwaar gehad, maar bleef in mezelf geloven.

Lichaam en geest in balans
Inmiddels ben ik van mijn pijnklachten af en geniet ik volop van het leven. Ik word erg blij van een wandeling in de natuur, een goed boek of een dagje relaxen in de welness. Door wat ik zelf heb meegemaakt, is de passie en drive ontstaan om anderen te helpen. Ik volgde een opleiding allround massagetherapie en ging aan de slag met pijnklachten en ontspanning. Al snel merkte ik dat mijn cliënten ook behoefte hadden aan coaching. Ik volgde een opleiding tot holistische lifecoach en pas deze kennis toe om niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak van pijnklachten aan te pakken.

Samen staan we sterk
Mijn reis is een bewijs van veerkracht en groei. Het is mijn wens om jou te begeleiden op jouw eigen reis van pijn naar kracht en van ongemak naar zelfvertrouwen. Laten we dit samen doen. Je verdient een mooi en gelukkig leven, ondanks de tegenslagen.

Benieuwd hoe ik je kan helpen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Samen kijken we hoe we jouw pijnklachten kunnen verlichten. Op naar een leven vol kracht en balans!

Liefs,

Narlies Mathilda

conscious-design-ubeslMfS1lk-unsplash

De laatste blogs

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Volg mij op Instagram