Massagepraktijk Havelte, sponsor Kinderkampen Havelte e.o.

 

 

 

 

Mijn motto is; Massagepraktijk Havelte, waar u in goede handen bent.
Dit geldt dan voor de mensen die een massage nemen uiteraard. Aangezien de meeste klanten volwassenen zijn, en ik ook vind dat kinderen in goede handen behoren te zijn, wil ik ook daar graag iets voor doen.
Na lang wikken en wegen, ben ik op Stichting Kinderkampen Havelte eo. uitgekomen. Stichting Kinderkampen Havelte verzorgt al jaren een vakantie week voor kinderen van 8 tot 13 jaar (groep 8) uit Havelte en omgeving.

Waarom ik voor deze stichting heb gekozen zal ik uitleggen.
Met mijn actie wilde ik een goed doel in mijn eigen omgeving sponsoren. Verder wil ik een doelgroep helpen die niet (snel) in mijn praktijk zal komen.
Kinderen behandelen is niet mijn specialiteit, al is het wel mogelijk uiteraard. Wat ik dan voor kinderen kan doen, is iets ondersteunen waarbij ik zeker weet, dat ze ook in goede handen zijn. Dat is immers mijn motto

Alle wensen voor het doel wat ik wil gaan ondersteunen, komen bij elkaar in Kinderkamp Havelte e.o.

Van alle massages die ik vanaf januari 2020 geef, zal ik een percentage afdragen aan stichting Kinderkamp Havelte e.o. In juni 2020 zal ik het eindbedrag bekend maken en overdragen aan de stichting.

Delen:

Facebook
Twitter
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.