Lifecoaching

Lifecoaching bij Massagepraktijk Havelte

Soms kan je leven voelen als een ingewikkeld doolhof van uitdagingen, obstakels en onvervulde verlangens. Misschien zit je vast in een baan waar niet blij van wordt, heb je veel twijfels, een burn-out of zit je met sombere gevoelens. Lifecoaching is ook erg effectief bij langdurige ziekte of het verlies van een dierbare.

Worstel met deze pijnpunten, wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Als lifecoach sta ik klaar om je te helpen en begeleiden naar een plek van welzijn, veerkracht en persoonlijke groei.

Missie & visie

Mijn missie is om mensen op een gezonde wijze, weer in balans te krijgen!

Opnieuw verbinding maken met je lichaam en staan in je eigen kracht. Jezelf weer overtuigen, patronen doorbreken en loslaten waar nodig is.

Weer in balans! Visie: Dat lichamelijke klachten niet altijd een lichamelijke oorzaak hebben. Je moet dus niet alleen de pijn behandelen, maar ook de onderliggende oorzaak.

lifecoach havelte
Werkwijze lifecoaching

Ik help je graag om helderheid te krijgen in je doelen en wat je op dit moment tegenhoudt. Samen ontwikkelen we concrete stappen om je leven in balans te brengen, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, rouwverwerking of je carrière. Dat begint met een kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin nemen we jouw verhaal door en kijken we of er een wederzijdse klik is. Eerlijkheid en transparantie vind ik erg belangrijk.

Bij een lifecoaching traject sta jij centraal. Geen standaard pakket, maar een stappenplan dat het beste bij jou past. Samen kijken we naar jouw gedachtes, gevoelens en emoties. Ik ben ervan overtuigd dat je kunt veranderen als je dat écht wilt. Natuurlijk help ik je daar een handje bij. Op naar een lichaam en geest in balans!

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar positieve verandering in je leven? Pak deze kans om mij te leren kennen, je situatie te bespreken en te ontdekken hoe lifecoaching voor jou kan werken.