Last van afvalstoffen in uw lichaam?

Last van afvalstoffen in uw lichaam?

De feestdagen liggen achter ons, ook de dagen van (overvloedig) lekker eten.
Gedurende de laatste dagen van het jaar hebben we vaak meer en anders gegeten dan gebruikelijk. Dat dit gevolgen voor het gewicht heeft zal iedereen bekend in de oren klinken. Dat dit ook tot de opbouw van afvalstoffen in je lichaam lijdt is vaak minder bekend. Je organen, en met name de nieren en de lever moeten hard aan om die afvalstoffen kwijt te raken. Daarnaast kunnen de afvalstoffen zich ook in de spieren ophopen. Dit kan een zwaar gevoel geven, je bent sneller moe omdat de spieren al deels verzuurd zijn met de afvalstoffen.

Het lichaam kan de afvoer van afvalstoffen over het algemeen prima zelf regelen. Het water wat we gedurende de dag drinken, neemt ook afvalstoffen op en met het water worden de afvalstoffen via de nieren en de blaas ons lichaam uitgewerkt. Er moet dan natuurlijk wel voldoende water worden gedronken. Doordat er meer afvalstoffen in je lichaam zitten, na de feestdagen, is er een extra krachtsinspanning van het lichaam nodig om alles weer schoon en rein te krijgen. Aangezien we in deze tijd van het jaar nou niet staan te springen om extra water te drinken, kan het wel even duren voor je alle afvalstoffen kwijt bent.
We zitten in de donkerste en koudste periode van het jaar, de opbouw van vitamine D is op zijn laagste punt. Het gebrek aan vitamine D en de afvalstoffen in het lichaam maken dat we ons in deze tijd, van donker en kou, minder gelukkig voelen.

Is dat bij jou ook het geval, dan kan Massagepraktijk Havelte je wellicht helpen. Niet met het op peil brengen van je vitamine D, niet met het sneller terug laten keren van het licht en warmte. Maar wel met het versneld afvoeren van de afvalstoffen uit met name de spieren.
Tijdens een wellness massage worden de spieren aangezet tot activiteit. Daardoor worden de afvalstoffen uit de spieren verwijderd en indien je voldoende (water) drinkt, uit je lichaam verwijderd.

Een wellnessmassage zo aan het begin van het jaar is dus naast dat het heerlijk ontspannend is, ook nog eens goed voor de afvoer van de afvalstoffen. Wil je het nieuwe jaar met dit dubbele voordeel beginnen?
Dan is het maken van een afspraak bij Massagepraktijk Havelte het enige wat je hoeft te doen.

Massagepraktijk Havelte, waar u in goede handen bent. Ook om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Delen:

Facebook
Twitter
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.