Het verhaal van Greta

 

In de afgelopen jaren al heel wat masseurs/ fysiotherapeuten/ manueeltherapeuten gezien. En elke keer bleef er van alles aan mijn lijf niet prettig, niet pijnvrij of wat ook. Nu is mijn lijf vrij bijzonder en kan en mag ik ook niet alles er aan laten doen. Ik zal even vertellen wat er dan allemaal mis is 🙂 scoliose – scheuermann – heupdysplasie – hypermobiliteit, maar verder wel gezond hoor haha.

 

Ik dacht ik ga het nog 1x proberen. Ik weet dat ik nooit pijnvrij wordt en dat ik hiervan niet kan genezen. Maar ik zou graag willen dat het in ieder geval allemaal wat prettiger wordt. En toen zag ik Massagepraktijk Havelte van Narlies.

 

Afspraak gemaakt en tijdens zeg maar de intake aangegeven wat ik heb en waar ik graag vanaf zou willen. Heb namelijk eigenlijk constant spanning in nek, schouder, rug en heupen. Narlies had aangegeven waar ze mee wilde beginnen en dat we gewoon per keer keken hoe het ging.

 

Narlies is gestart met de atlas lumbaal behandeling. 1x is natuurlijk niet genoeg. Dus even 4x kort achter elkaar geweest en ja hoor de spanning werd minder, slapen ging weer beter. Top! Na de 4x ben ik zeg maar in onderhoud gebleven 1x in de 6 tot 8 weken. Dit ging echt super en ik was helemaal happy. Ze is super professioneel en weet wat ze doet.

 

Nu door corona kwam ik er dus echt wel achter dat ik onderhoud nodig heb 🙂 dus was ik heel blij dat ik weer kon komen. Inmiddels kwamen we erachter dat ook de spieren en pezen van de heupen naar de knieën ook ‘vast’ zaten. Dus nu naast de atlas lumbaal een de massage van de heupen/ benen. En dit deed heel veel pijn, maar nu heerlijk.

 

Ik weet dat ik er nooit van af komt, maar door wat Narlies doet maakt het wel allemaal dragelijker en veel ontspannener.

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.