Nieuwe website Massagepraktijk Havelte

Welkom op de nieuwe website van Massagepraktijk Havelte. Massagepraktijk Havelte is een moderne praktijk aan huis, waar u terecht kunt voor zowel de therapeutische als de wellness massages. Een Wellness massage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest, waarbij vooral ontspanning, genieten en rust voorop staan.

Na een wellness massage zal je je als herboren voelen. De wensen van de klant staan voorop! Door middel van een anamnese (vragenlijst) kijken we naar welke massagevorm het best bij je past. Massagepraktijk Havelte heeft niet meer dan 1 klant tegelijk , waardoor ik voldoende tijd aan je besteed. De massages bestaan uit rustige aanrakingen die met uiterste aandacht worden gegeven. Hiermee wordt je bewust van spanning en pijn in je lichaam of waar de massage juist aangenaam voelt. Door hier naar te kijken, krijg je meer inzicht in jezelf en hoe je in het leven staat.

Dit alles heeft alles te maken met vertrouwen, en vertrouwen staat bij massagepraktijk Havelte hoog in het vaandel.

Delen:

Facebook
Twitter
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.