Geblokkeerd door Facebook

Iedere week plaats ik nieuws met een verwijzing naar mijn website op Facebookpagina’s van verkoophoeken in de regio. Onlangs kwam ik er achter dat mijn berichten niet neer op die sites stonden, of na korte tijd verdwenen waren. Na een kort onderzoek, blijkt dat Facebook vindt dat het maken van reclame voor mijn praktijk op pagina’s die bedoeld zijn voor het aanprijzen van goederen of diensten, niet binnen hun regels valt. Zonder daar bericht van te doen, blokkeren ze dus de berichten.
Nu lijkt het alsof ik geen berichten heb geplaatst in de afgelopen weken, wat dus niet het geval is. Via dit bericht wil ik dat graag even recht zetten. Gelukkig zijn alle berichten wel terug te vinden op deze website, waardoor u de geboden informatie niet hoeft te missen.

Delen:

Facebook
Twitter
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.