Ervaring met een klant

In de afgelopen periode kwam er een klant (vrouw geboren in 1947) die al gedurende enkele jaren last van de (onder)rug had. Ze was al bij diverse therapeuten geweest. Fysiotherapie,  manueel therapie, Mensendieck therapie om maar enkele pogingen te noemen, geen van alle brachten de gewenste verbetering. De vrouw vertelde tijdens het intakegesprek, welke ik met iedere klant houd, dat ze nog geen halve kilometer kon lopen door de pijn in de rug.

Na haar verhaal te hebben aangehoord samen met de klant besloten om de Atlas-lumbaal massage te proberen. Hiervoor heb ik het advies gegeven om een traject te nemen. Het traject houdt in dat de klant de eerste week 3 keer een massage wordt gegeven, de tweede week 2 keer een massage en de derde week 1x een massage. Daarna wordt samen met de klant gekeken, aan de hand van het herstel, wat er voor vervolg nodig is.

Al tijdens het traject kwam de klant enthousiast vertellen dat ze nu verder kon lopen dan de halve kilometer die ze tijdens de intake had genoemd. Aan het eind van het traject kon ze zonder pijn naar de supermarkt heen en terug lopen, een afstand van bijna twee kilometer!

Dit alles zonder gebruik van medicijnen of ingrijpende methodes. Alleen de massages en de oefeningen die ik standaard geef bij iedere Atlas-lumbaal massage, welke het lichaam aanzet tot zelfherstel.

Zowel de klant als ik zijn zeer verheugd over dit resultaat.

De klant komt nu alleen nog voor onderhoudsbehandeling, gemiddeld 1x in de maand.

 

Ook al jaren (rug)klachten waar u maar niet van af kunt komen?  Informeer eens naar wat Massagepraktijk Havelte voor u zou kunnen betekenen.

Delen:

Facebook
Twitter
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je pijnklachten, stress of andere onverklaarbare klachten, neem dan contact met mij op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.