Ontspanningsmassage

Wil je even goed ontspannen? Kies dan voor een ontspanningsmassage in Massagepraktijk Havelte. Dit is een intuïtieve massage waarbij de krachten van de klassieke en de Ayurvedisch massage gecombineerd zijn. De massage richt zich op de balans tussen lichaam en geest, waarbij de nadruk ligt op het jou laten ervaren wat er in je lichaam gebeurt.

Door het ervaren van ontspanning en rust, ontstaat er meer ruimte voor nieuwe energie. Even een moment voor jezelf! Erna voel je je weer als herboren.

Massagepraktijk Havelte ontspanningsmassage

Klassieke massage

Als je last hebt van stijve spieren, pijnlijke plekken in de spieren en onder de huid, dan is de klassieke massage geschikt voor jou. Mijn massage is erop gericht om jouw spieren soepeler te maken en je pijnklachten weg te nemen. Deze massagevorm werkt ook ontspannend voor lichaam en geest. Na deze klassieke massage voel jij je als herboren.

Ayurvedisch massage

Ayur betekent leven, Veda staat voor kennis; ayurveda betekent dus levenskennis. De Ayurvedisch massage heeft een preventieve werking op het ontstaan van lichaamsverstoringen. Een lichaamsverstoring kan ontstaan door bijvoorbeeld verkeerde voeding, maar ook door spierspanning rond de wervelkolom. Hierdoor raakt je zenuwstelsel verstoord en dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de zenuwen naar je benen en armen worden geïrriteerd.

Boek nu een massage.