Massageolie

Om een vloeiende massage te krijgen, maak ik gebruik van 100% natuurzuivere sesammassageolie en kokosolie.

 

 

Sesamolie

Sesamum oriëntale is een plant die oorspronkelijk uit Afrika komt. Deze onbewerkte plantaardige olie van sesamzaden is goed voor de gevoelige en problematische huid en wordt goed en volledig door de huid opgenomen. De olie bevat vitamine B1, E en F, mineralen en magnesium. Bij regelmatig gebruik geeft het een verjongende werking. De olie is koudgeperst en is gemaakt van niet-geroosterde sesamzaden. De olie heeft een neutrale geur.

Kokosolie

Kokosolie wordt vooral gebruikt op een droge tot zeer droge huid. Het helpt je huid om de natuurlijke vochtgehalte te behouden bij regelmatig gebruik. Het is rijk aan vitamine E en trekt snel in de huid

Etherische oliën

Lavendelolie
Lavendelolie werkt rustgevend en verlicht pijn.

Lemongrasolie
Lemongras geeft rust, kalmte en zelfvertrouwen en is goed te gebruiken bij chronische depressies, stress en irritatie. Het kalmeert en ontspant de spieren, bevordert de bloedtoevoer in het spierweefsel.

Eucalyptusolie
Eucalyptus is zeer effectief bij ontstekingen en verkoudheid.

Orangeolie
Orangeolie brengt vrede, en geluk voor de geest, werkt verkwikkend en heeft tevens een kalmerende invloed op het lichaam.

Anti stressolie
Heeft invloed op je stemming en op de geestelijke veerkracht.

De oliën en etherische oliën die ik tijdens de massagebehandelingen gebruik zijn 100% van hoge kwaliteit en ideaal voor massages. Deze dringt via onze poriën het lichaam binnen en voedt ons tot in de diepste weefsels. Dit gaat uitdroging tegen en zo kunnen verouderingsprocessen worden vertraagd.