Klachtgerichte massages

Heb jij last van stress, nek-, schouder-, arm- of rugklachten? Of last van een holle onderrug? Ik geef in Massagepraktijk Havelte diverse klachtgerichte massages. Ik help jou je pijn te verminderen of zelfs je klachten te laten verdwijnen.

Massagepraktijk Havelte klachtgerichte massage

Nek- & schoudermassage

Als je last hebt van je nek en schouders, dan kan mijn nek- en schoudermassage jou verlichting bieden. Nekklachten zijn er in allerlei variaties en kunnen ontstaan door onder andere hoge spierspanning, een verkeerde houding en stress. Ik bied een behandeltraject van 8 weken. Deze massagebehandeling is bedoeld voor zowel acute als chronische pijn. Voorbeelden van klachten kunnen zijn whiplash, frozen shoulder, tennisarm, nekhernia, nekpijn als gevolg van een verkeerde houding, nekklachten met een uitstraling, maar ook hoofdpijn. Je gaat eerst oefeningen doen waardoor je lichaam warm wordt gemaakt. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding van je weefsels waardoor de massage extra effectief is. Ik maak ook gebruik van warme elementen.

Rug massage

Heb je last van rugpijn? Dat kan een gevolg zijn van onder andere spanning, overbelasting of zorgen. Rugklachten zijn erg vervelend en hebben een grote impact op je dagelijks leven. Een traject op maat behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een rug massage masseer ik ook jouw nek, omdat jouw rugklachten ook vanuit je nek kunnen ontstaan. Voorafgaand aan de rug massage ga je oefeningen doen om de doorbloeding van je weefsels te stimuleren. Hierdoor is een massage extra effectief. Ook gebruik ik warme elementen, zodat de massage dieper inwerkt.

Massagepraktijk Havelte massage klachten verminderen

Ayurvedisch hoofdpijnmassage & stressmassage

Heb jij hoofdpijn en/of last van stress, maar ben je verder wel gezond? Dan is mijn Ayurvedisch hoofdpijnmassage & stressmassage geschikt voor jou. Deze massage is preventief.

Deze massage:

  • verbetert jouw weerstand en activeert jouw lymfesysteem en bloedsomloop
  • bestrijdt stress, hoofdpijn, vermoeidheid en slapeloosheid (mogelijke voorlopers van een burn-out)
  • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning (spierspanning kan zorgen voor nek- en rugklachten)

Tijdens deze behandeling worden niet alleen je boven rug, schouders en nek gemasseerd, maar ook je hoofd en gezicht. Hierdoor raken jouw lichaam en geest extra ontspannen. Ik gebruik Ayurvedisch warme sesamolie die goed is voor de doorbloeding van je huid. Het resultaat? Een mooie en stralende huid.

Diepe weefsel massage

Diepe weefselmassage richt zich op de diepere lagen van spieren en bindweefsels.
Deze krachtige techniek van massage wordt uitgevoerd door diep masseren met de vingertoppen, knokkels, handen ellebogen en onderarmen.
Hierdoor kunnen blokkades, verklevingen  en spanning in het gebied waar de verkramping zit verlicht of opgeheven worden.
Bij deze massage wordt er speciaal aandacht gegeven voor de ademhaling.
Afhankelijk van de hulpvraag kan je een diepe weefselmassage losse  behandeling nemen of in een pakket van 5 keer.
Deze behandeling kan je enkel nemen voor de nek-;schouder en rug, maar ook een algehele, dat wil zeggen de benen en voeten.

Boek nu een massage.