Coaching

Tijd, aandacht, rust en een luisterend oor voor jou

Opnieuw verbinding maken met je lichaam en geest in je eigen kracht. Jezelf weer overtuigen, patronen doorbreken en loslaten waar nodig is. Weer in balans!

Massagepraktijk Havelte & Coaching

Massagepraktijk Havelte bestaat al enkele jaren, ik geef met veel plezier ontspanning- en klachtgerichte massages. Naast mijn opleiding tot allround massagetherapeut ben ik mijzelf gaan verdiepen in een coachopleiding, omdat ik merk dat er steeds meer mensen baat hebben bij coaching. De huidige situatie is voor veel mensen ook stressvol: Stress die Covid19 met zich meebrengt, maar ook andere stress gerelateerde situaties zoals, uitval in het werk, ziekte of overlijden.

Mijn missie

Mijn missie is om mensen op een gezonde wijze, weer in balans te krijgen!

Opnieuw verbinding maken met je lichaam en staan in je eigen kracht. Jezelf weer overtuigen, patronen doorbreken en loslaten waar nodig is.
Weer in balans!

Mijn visie

Dat lichamelijke klachten niet altijd een lichamelijke oorzaak hebben. Je moet dus niet alleen de pijn behandelen, maar ook de onderliggende oorzaak.

Ik coach jou graag bij het volgende
  • Omgaan met stress situaties
  • Ziekteproces
  • Rouwverwerking
  • Omgang met emoties
  • Je zaken weer op orde krijgen
  • Zelfvertrouwen
Werkwijze

Ons eerste gesprek is een kennismaking gesprek. (dit gesprek is kosteloos) Ik vind het belangrijk dat wij tijdens onze eerste ontmoeting een klik hebben. Het is jouw traject en ik wil jou daarin begeleiden op basis van vertrouwen.

Want alleen door eerlijk te kijken naar jouw gedachten, gevoelens en emoties en ze werkelijk te doorvoelen, is er verandering mogelijk. Je lichaam en geest worden weer één met elkaar.

Jouw verhaal staat in het traject centraal. Hierbij ben ik alert en luister ik naar jou. We werken met een stappenplan die het best bij jou past. Dit zodat wij jouw doel kunnen bereiken! Naast deze waarden heb ik veel liefde voor mijn werk, dit straal ik uit door enthousiasme en het geloof in mijn passie. Ik geniet ervan om mensen weer in balans te krijgen, zichzelf weer de rust te gunnen.

Heb jij last van je rug, nek of schouders? Of wil je lekker ontspannen? Neem dan contact op en boek een massage.